XARXES SOCIALS


XARXES SOCIALS

Creem i gestionem les teves xarxes socials.

SOCIAL MEDIA

Creem i gestionem les teves xarxes socials.


PASSOS A SEGUIR

1Planificació i objectius
Ens reunim amb el client per crear el la estretegia i la planificació a seguir i els objectius a assolir.
2Creació Xarxes i Publicacions
Es revisa el contingut existent i es creen les Xarxes adients al negoci segons la seva tipologia i la planificació previament estructurada. Es preparen les publicacions.
3ADS
Es planifica la campanya ADS amb les promocions, els targets i els objectius.
4Resultats mensuals
Es realitza, s'entrega i comenta els resultats derivats del pla concertat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Perquè el meu negoci nescessita ser a les Xarxes Socials?
Si no hi ets, no existeixes, us sona? Avui en dia tots estem a les Xarxes Socials, i nosaltres podem donar a conèixer els nostres serveis, interactuar amb els nostres clients, crear comunitat i fidelització vers el nostre negoci, crear campanyes i objectius per vendre el nostre producte. Són el boca orella d'internet, que ens ajudarà a guanyar notorietat i visibilitat del nostre negoci.
Com saber quines Xarxes necessito?
Depenent del tipus del nostre negoci ens pot interessar una xarxa o altra, Facebook ens permet segmentar molt bé el nostre target de client, amb campanyes pel nostre públic objectiu i crear comunitat, Instagram ens permet ensenyar visualment tot el que relaciona dins i fora el nostre negoci, el vessant humà, Twitter és informativa i Linkedin ens pot servir molt bé pel B2B, bussines to bussines. El que si us podem aconsellar, és que val més tenir dues xarxes i molt ben portades, que 5 i deixades.
Quantes publicacions puc fer al mes?
Mes que publicacions, nosaltres en diem aportacions, doncs publicar per publicar no té cap sentit, sempre ens preguntem, aportara valor als nostres clients? Nosaltres la llegiríem? Si la resposta és afirmativa, anem ben encaminats. No ens calen 10 publicacions setmanals, amb 3 molt ben fetes i aportant valor en tenim prou.
Que son els ADS de les Xarxes?
Són anuncis (pagament) que cada xarxa ens permet fer, segmentant per l’interès i públic objectiu el qual volem vendre el nostre producte. Els objectius dels ADS poden ser, acostar el nostre públic objectiu a la nostra web, crear comunitat o vendre puntualment un producte.

CONTACTA AMB NOSALTRES